DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Rıza Kocaoğlu’ndan ayrılık açıklaması

Rıza Kocaoğlu’ndan ayrılık açıklaması
29.03.2021
353
A+
A-

Show TV’nin ilgiyle takip edilen dizisi Çukur’da Aliço karakterine hayat veren ve dizide bir dönem birlikte de rol alan Rıza Kocaoğlu ile Hazal Subaşı ayrıldı. Konuyla ilgili ilk açıklama Rıza Kocaoğlu’ndan geldi.

Geçtiğimiz yaz tatilini de birlikte geçiren Rıza Kocaoğlu Hazal Subaşı çiftinin ayrılığı magazin gündemindeydi…

Çukur dizisinde bir dönem birlikte de rol alan 42 yaşındaki Rıza Kocaoğlu ve 24 yaşındaki Hazal Subaşı arasında anlaşmazlık olduğu öne sürülüyordu.

Rıza Kocaoğlu, konuyla ilgili açıklamada bulundu. Ünlü oyuncu açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Dünyanın ve ülkemizin çok zor süreçlerden geçtiği, acı kayıplar verdiğimiz bu günlerde gündemi meşgul etmek istemesek de paylaşmak durumunda kaldık.

Hazal Subaşı ile 2019 yılından beri devam eden ilişkimizi sonlandırmış bulunmaktayız. Birbirimize karşı saygı duyarak verdiğimiz bu kararımıza siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızdan da aynı yaklaşımı bekliyoruz.

Bu süreçte gösterdiğiniz duyarlılık için teşekkür ederiz’

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.