DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Rus model Irina Shayk kızı Lea ile New York sokaklarında görüntülendi

Rus model Irina Shayk kızı Lea ile New York sokaklarında görüntülendi
22.11.2019
238
A+
A-

Dünyanın en güzel ve en popüler modelleri arasında olan Irına Shayk oyuncu Bradley Cooper’dan olan kızı Lea ile New York sokaklarında görüntülendi.

Dünyaca ünlü Rus model Irina Shayk, Bradley Cooper’dan olan kızı Lea ile New York sokaklarında görüntülendi.

Dünyanın en güzel modellerinden biri olan Irina Shayk kızı Lea ile birlikte görüntülendi.New York’ta gezintiye çıkan anne ile kızın neşesi dikkatlerden kaçmadı.

Soğuk havaya uygun giyinen Shayk ile kızı Lea, bir süre kendilerini görüntüleyen gazetecilere gülümseyerek yürüdü.Dillere destan güzelliğiyle herkesi kendisine hayran bırakan Irına Shayk’ın kızı Lea’yı görenler ‘annesinin kızı’ demekten kendini alamadı.

2 yaşındaki Lea de Seine Shayk Cooper, Irina Shayk ile Bradley Cooper’ın ilişkisinden dünyaya geldi. Çift yollarını ayırdıktan sonra Lea annesiyle yaşamaya başladı.

Ancak Cooper da sık sık kızıyla görüşüyor.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.