DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sacit Aslan’a evinin önünde saldırı

Sacit Aslan’a evinin önünde saldırı
22.02.2019
251
A+
A-

Ünlü gazinocu Fahrettin Aslan’ın oğlu Sacit Aslan’a dün akşam saatlerinde evinin önünde bir saldırı düzenlendi. Aslan, yaşanan bu talihsiz olayı sosyal medya sayfasından duyurdu.

Sacit Aslan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, evinin kapısının önünde saldırıya uğradığını açıkladı. Sacit Aslan, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“GEREKENİ YAPIYORUM”

“Az önce, evimin kapısının önünde fiziki saldırıya uğradım… Polis çağırdım, ifade vermemi ve şikayetçi olmamı istediler, ben de gerekeni yapıyorum. Kalleşçe ve kahpece yapılan bu olayın 2 faili ve 2 araba var, ancak bilmedikleri şey evimin dört tarafında olan kameraların eşkallerini ve araba plakalarını yarın savcılığa vereceğim kolundan kopardığım bilekliği dolayısıyla parmak izi de elimde… Şu anda sağlığım gayet iyi beni merak etmeyin” dedi.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.