DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şahin Kendirci’nin mesajlarına anne ayarı

Şahin Kendirci’nin mesajlarına anne ayarı
25.11.2018
238
A+
A-

Müslüm filminde, ustanın gençliğini canlandıran Şahin Kendirci yaptığı açıklamada kendisine karşı yoğun ilgi hakkında açıklamalar yaptı.

‘Müslüm’ filminde Müslüm Gürses’in gençliğini canlandıran 18 yaşındaki Şahin Kendirci, bir YouTube kanalına konuk oldu.

Usta sanatçı Müslüm Gürses’in hayatını konu alan Müslüm filminde, ustanın gençliğini canlandıran Şahin Kendirci, filmden 30 bin TL kazandığını açıklamıştı.

Kendirci, bir YouTube kanalına konuk olu.

Şahin Kendirci şunları söyledi: Sosyal medyadaki takipçi sayım arttı, 114 bine ulaştı. Annem, mesaj atanlara karışıyor. Bu konularda çok kıskanç.

“Müslüm Gürses’in gençliğini oynarken neler hissettiği” sorulan Şahin Kendirci, “Korkum olmadı, çünkü kendime güveniyordum. Babanın hayatı, fazla duygu ve hissiyat gerektiren hikayeye sahip, o yüzden kendime güvendim. ‘Kestik, tamam bitti’ dedikleri zaman iyi ve olumlu yaklaşıyorlardı o yüzden daha çok kendime güvenim artıyordu” ifadelerini kullandı.

Şahin Kendirci, kişiliği hakkında ise “Çok soğuk olmayı tercih eden birisi değilim. Esprili hallerim vardır. Espri yapmayı ve ortama karışmayı seven bir yapım var” dedi.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.