DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Seda Akgül’ün öpücük şakası başına bela oldu!

Seda Akgül’ün öpücük şakası başına bela oldu!
02.10.2018
249
A+
A-

4 Kadın Zamanı adlı programdan ayrıldığını açıklayan sunucu Seda Akgül, Karius açıklamasıyla olay olmuştu! Akgül o açıklamalarından sonra çıkan haberlerle ilgili bakın ne dedi

Sadece sunuculuğunu yaptığı programlarla değil yaşadığı ilişkiler ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da kendisinden söz ettiren Seda Akgül, kısa bir süre önce ayrıldığını açıkladığı 4 Kadın Zamanı adlı programındaki açıklamasıyla Sırp basınına konuk oldu.

Programda Beşiktaş’ın kalecisi Loris Karius’a bir göndermede bulunan ve onu öpmek için 3 bin 750 lira verebileceğini söyleyen Akgül’ün bu esprili göndermesi olay olmuş ve uzun bir süre magazin basınını meşgul etmişti.

Görünen o ki haber öylesine dikkat çekmiş ki kendisine Sırp basınında da yer bulmuş. Seda Akgül yurt dışında yayınlanan haberin linkini sosyal medya hesabından paylaşarak şunları yazdı:

“Arkadaşlar yayında yaptığım basit bir esprinin, (üstelik eniştesine öpücük atan bir hanımla ilgili) sadece sonunu kullanarak beni taaa Sırp basınına kadar çıkardığınız için sitem ediyorum. Ben de sizin gibi haberci kökenli emekçiyim… İyi mi oldu şimdi!”(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.