DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sen Anlat Karadeniz yeni fragmanda dehşete düşüren sahne!

Sen Anlat Karadeniz yeni fragmanda dehşete düşüren sahne!
21.09.2018
235
A+
A-

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı geldi. Vedat geri dönüp Asiye’yi kaçırıyor. Nefes, telefona sarılıp Tahir’i arıyor. Yayınlanan son bölümden sonra Sen Anlat Karadeniz’in fragmanı merakla bekleniyordu. Vedat’ın sulara gömülmesiyle nefes alan izleyiciler yeni bölüm fragmanını görünce dehşete kapıldılar. Çünkü Psikopat koca Vedat, Nefes yüzünden Tahir’in yengesini kaçırmış ve ona bıçakla saldırıyordur.

Sen Anlat Karadeniz yine bir dayak sahnesi ile gündemde. Dizinin psikopat karakteri Vedat bu sefer de başka bir kadını dövüyor. Geçen sezon İrem Helvacıoğlu’nun canlandırdığı Nefes karakterine işkence eden Vedat bu sezonun yayınlanacak 22. bölümünde de yengesine saldırıyor.

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ FRAGMAN ŞAŞIRTTI

Heyecan dolu yeni sezonun ilk bölümü biter bitmez yeni fragman da aranmaya başladı. Ne yapacağı belli olamayan Vedat’ın fragmanda Asiye’ye bıçakla saldırdığı sahne izleyicileri etkilemeyi başardı. Sen Anlat Karadeniz son bölümde Tahir ile Nefes kavuşur ancak henüz Vedat’tan kurtulamamışlardır. Dizinin 23. yeni bölüm fragmanı dizi bitince yayınlandı. Yeni fragmanda Vedat dönüyor ve Asiye’yi kaçırtıyor. Nefes gözyaşları içinde Tahir’i arıyor.

İşte 23. yeni bölüm fragmanı;

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.