DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Serdar Gökhan’dan Burak Özçivit’e ağır sözler

Serdar Gökhan’dan Burak Özçivit’e ağır sözler
21.09.2022
172
A+
A-

Usta oyuncu Serdar Gökhan telefonla bağlandığı bir magazin programında Burak Özçivit için “İki kaş çatmayla oyuncu olunmuyor, gitsin ders alsın” dedi.

Uluslararası Taşkent Film Festivali 13-18 Eylül 2022 tarihlerinde Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te gerçekleştirildi. Festivale Burak Özçivit, Tuba Ünsal, Azra Akın, Nurgül Yeşilçay, Serdar Gökhan, Derda Yaşır Yenal, Celal Al, Gizem Lidya Denizci gibi Türk oyuncular da katıldı.

İddiaya göre festivalde Türk oyuncular sahneye davet edildi ancak Nurgül Yeşilçay ve Burak Özçivit çıkmak istemedi. Bu durum usta oyuncu Serdar Gökhan’ı kızdırdı.

“BEN ONUN NEYİNİ KISKANAYIM”

‘2. Sayfa’ adlı magazin programına telefonla bağlanan Serdar Gökhan ateş püskürdü. Gökhan şunları söyledi:

* Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin Kültür Bakanlığı olarak Türkiye’yi temsilen Taşkent Film Festivali’ne Özbekistan’a gittik. Bizleri sahneye davet ettiler aşağı yukarı 12 oyuncu arkadaş vardı. İki sandalye boş kaldı Nurgül Yeşilçay ve Burak Özçivit’in oturması için.

* Kulisten ‘Ben gelmem, ben çıkmam’ sesleri duyduk. Üzüldük. Türkiye’yi temsilen gittik. Beş kuruş menfaat gözetmeksizin, vatanımızı tanıtmak için… Bu arkadaşların niyetlerini anlayamadık, moralimiz bozuldu bütün oyuncular olarak.

* Sonra laflar üretildi, ben kıskanıyormuşum. Ben onun neyini kıskanayım. 58 yıldır bu meslekte halkımın istekleri doğrultusunda, onlara yanlış mesaj vermeden önlerinde eğildik. Kalkıp da bir iki kişi benim adımı kullanarak ‘kıskanıyor mu’ derse neyini kıskanıyorum. Kıskanılacak neleri var da kıskanacağım.

“İKİ KAŞ ÇATMAKLA OYUNCU OLUNMUYOR”

* Nurgül Yeşilçay için bir şey demiyorum ama o erkek arkadaş için söylüyorum önce okulda oyunculuk öğrensin de sahneye çıksın. İki kaş çatmakla oyuncu olunmuyor! Bizim Kültür Bakanlığımız vasıtasıyla gitmiş olduğumuz organizasyonda yanımıza gelip oturma tenezzühünde bulunmadılar. İçeriden duyuyorum sesleri; oturduğumuz yer kulisin önü ‘ben çıkmam’ diye bağıran bir ses duyuyorum erkek sesi… Burak’tan başka kim olacak bir o vardı arkada.

* Siz Türkiye’de tarihi bir filmde oynuyorsunuz, Türklüğü temsil ediyorsunuz. Bir Türk ülkesine koşa koşa gitmeniz gerekirken para karşılığı gidiyorsunuz. Bu nasıl Türklüktür. Tam para aldı mı bilemiyorum ama o arkadaş para almadan adım atmazmış. Biz arkadaşlarla hiçbir menfaat gözetmeden oradaydık. Ben onların geleceğini bilseydim bazı şartlar koyabilirdim. Hepimiz aynı ülkenin insanıyız, oyuncularıyız.

* Aramızda daha önce hiçbir şey yaşanmadı. O tiplerle de işim olmaz. Belki yapımcı firmaya bir ikili eleştirim olmuş olabilir o da ona alınmış olabilir. Ben sanatçıyım filmi eleştirmekte de özgürüm. Burak Özçivit’i tanımam bir kere Diriliş projesinde Mehmet Bey’in odasında gördüm o kadar.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.