DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Serdar Ortaç, Beşiktaş camiasından özür diledi

Serdar Ortaç, Beşiktaş camiasından özür diledi
24.09.2021
164
A+
A-

Beşiktaş’la ilgili sözleri için özür dileyen şarkıcı Serdar Ortaç, “Adana’yı gaza getireyim derken öbür tarafı sinirlendirdim” dedi.

Şarkıcı Serdar Ortaç, Adana Demirspor-Beşiktaş maçının ardından Beşiktaş için sahnede söylediği ve tepki çeken sözleri nedeniyle özür diledi.

Ortaç, Instagram hesabından paylaştığı videoda şunları söyledi:

” O gece Adana’da konserim vardı, seyircilerden biri telefonunu gösterdi. Israrla ‘Bunu söyle abi’ dedi. Ben de bunu dedim. Yani ben kimin kiminle maç yaptığını bile bilmiyorum, futbola bakmam bile. Adana’yı gaza getireyim derken öbür tarafı sinirlendirdim.”

“Beşiktaş büyük bir camiadır. Sergen en az 30 senelik dostum ve bütün arkadaşlarım hemen hemen Beşiktaşlı. Herkesten özür dilerim. Yapacak bir şey yok artık laf ağızdan çıktı. Adana da beni affetsin Beşiktaş da.”

NE OLMUŞTU?

Salı akşamı oynanan Beşiktaş ile Adana Demirspor maçı 3-3 bitti. Şarkıcı Serdar Ortaç, maçın ardından sahne aldığı mekanda şarkısını yarıda bıraktı ve Adana Demirspor’un son dakikada attığı golü yorumladı.

Ortaç, argo bir hareket eşliğinde şu sözleri sarfetti: “Telefondan bana gösterdiler. Adana Demirspor, bu hafta ağzına s..tı. O yüzden onun için zıplayacağız. Bravo Adana!”

Beşiktaşlı taraftarların sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterdiği Ortaç hakkında Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamada da yargıya gidileceği belirtilerek, “Bir organizasyon sırasında, Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı S.O. hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır” denildi.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.