DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Serdar Ortaç, yoğun bakımda olan kardeşi için dua istedi

Serdar Ortaç, yoğun bakımda olan kardeşi için dua istedi
15.01.2019
284
A+
A-

Şarkıcı Serdar Ortaç, enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırılan ve 2 haftadır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi için takipçilerinden “Allah’ım bize bağışla, ne olur dua edin” diyerek yardım istedi.

Evli ve çocuk babası olan kardeşinin rahatsızlığıyla zor günler geçiren Serdar Ortaç, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini duygulandırdı.

Serdar Ortaç paylaşımında şu sözlerle kardeşine dua istedi: “Değerli hocalarım ne olur dua edin, Allah’ım sen bağışlayansın, sen şifa verensin, küçük kardeşim Serkan’ı bize bağışla yarabbim.

Daha 35 yaşında çocuklarına bağışla. Amin. 15 gün sonra bugün gözlerini açtı ama hala solunum cihazına bağlı, yoğun bakımdan çıkması için dua edin ne olur.”

Eşi Chloe Loughnan Ortaç’ın geçen aylarda Amerika’da geçirdiği trafik kazasıyla yıkılan Serdar Ortaç, eşine kavuşmasına sayılı günler kala kardeşinin hastalık haberiyle bir kez daha yıkıldı.

Serdar Ortaç, önceki gün eşiyle muhabirlerin sorularını yanıtlarken “Mutluyum arkadaşlar, karım sağ salim geldi. Ama benim şansızlığım kardeşim Serkan rahatsız ve hastanede. Kötü günler var ama karım iyi Allah’a şükür. Hanımım çok ucuz atlattı ve iyi şükürler olsun. Allah beni seviyor” açıklamasını yaptı.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.