DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Seren Serengil bedelini ödedi!’

‘Seren Serengil bedelini ödedi!’
17.01.2019
237
A+
A-

Şarkıcı Seren Serengil’in annesi Nevin Teoman, önceki gün bir AVM’de arkadaşıyla alışverişteydi.

Kızı Seren Serengil ile damadı Yaşar İpek’in evliliğine çok sevindiğini belirten Nevin Teoman, “İnşallah Allah nasip ederse torun istiyorum, onlar da benim bu istediğimi biliyor. Onlar da olması için gayret ediyor ama Allah’ın takdiri. Damadımı çok seviyorum hiçbir problemim yok maşallah” dedi.

Kızına karşı cephe alan özel bir grubun olduğunu iddia eden Nevin Teoman, “Bir grup olarak yıpratma politikası yapıyorlar. Seren daha benim karnımdayken bile Türkiye’nin tanıdığı bir çocuk olarak doğdu. Babasını çok genç yaşta kaybettik, tek başıma yetiştirdim. Evladımdan son derece memnunum, hiç başımı önüme eğdirecek şeyler yapmadı. Tabii ki yanlış arkadaşlıklar, yanlış evlilikler yaptı ama bunun zararı bizeydi, başkalarına değil. Onlar bize göre değildi, biz onlara göre değildik. Bunun bedelini Seren ödedi, ben ödedim. Bizim kendimizden başka kimseye zararımız olmaz. Ama yanlışları da söyleriz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Gecce


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.