DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Seren Serengil canlı yayında stüdyoyu terk etti!

Seren Serengil  canlı yayında stüdyoyu terk etti!
20.03.2021
287
A+
A-

Beyaz TV’de Berrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu’nun ilişkisini tartışan Arto ve Seren Serengil arasında gerginlik yaşandı.

Bir kişinin sevgilisinin veya eşinin arkadaşıyla ilişki yaşayıp yaşayamacağı üzerine başlayan tartışma Seren Serengil’in Arto’ya “Sen iyice saçmaladın. Böyle yapmayın. Bütün manyaklar bu yüzden başımıza çıktı” diyerek yayını terk etmesiyle sonuçlandı.

Arto ise biten bir ilişkinin ardından, ayrılan kişilerin arkadaşlardan biriyle ilişki yaşamasının normal olduğunu savunmaya devam edince program sunucularından Bircan Bali Gezen de “Tıpkı ikinci kadınlar gibi konuşuyorsun” diyerek tepki gösterdi.(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.