DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Seren Serengil’den olay paylaşım!

Seren Serengil’den olay paylaşım!
27.01.2018
251
A+
A-

Seren Serengil, kendisi için verilen 3 günlük tazyik hapsi ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Gün içerisinde Seren Serengil hakkında Gülben Ergen’in şikayeti üzerine, 3 günlük tazyik hapsi kararı verilmişti. Seren Serengil bir televizyon kanalında birlikte program yaptığı gazeteci Cengiz Semercioğlu ile birlikte duruma açıklık getirerek ortak bir paylaşım yaptılar.

Seren Serengil’in yaptığı paylaşımdaki açıklamaları şu şekilde:

“Yani tabiki bu bizim yaptığımız haberlerle ilgili durum değil. Ben Yasemin hanım için her zaman o müdafaaları yapardım. Evli olan ve yuvası yıkılan ve yuvayı yıkan her kadının karşısında her zaman oldum. Gülben’le de alakalı eleştirilerim de oldu. Ama bunlar bu nedenden dolayı değil hapis cezası… Biliyorsun ki tedbir kararı alınıyor ya tedbir kararından sonra konuşulmaması gerekiyor. Ama tabi ki ben konuşmaya devam ettim. Sana da kuliste dedim ki ‘Ben konuşacağım, gerekirse içeri de gireceğim’ dedim ve şu anda içeri de gireceğim. Yasemin Hanım için bütün 3 günlerim feda olsun. Şu anda Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne gidiyorum. Orada da röportajlar filan yaparım.”(milliyet.com.tr)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.