DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Seren Serengil’in annesi isyan etti

Seren Serengil’in annesi isyan etti
05.01.2021
155
A+
A-

Mide küçültme operasyonu sonrası gastrik baypas ameliyatı olan ve şimdilerde dumping sendromu yaşayan sunucu Seren Serengil’in annesi Nevin Serengil kızına isyan etti.

Sanatçı Gönül Yazar Instagram’da Nevin Serengil’e “Sevgili Nevin yılın ilk günü sağlık mutluluk dilerim. Seren’i çok severim bilirsin. Bana iyi haberini verin ki rahat edeyim. Dün onu izledim arıyorum, mesaj atıyorum ulaşamıyorum” yazdı.

“BİR DAHA AMELİYAT OLMUŞ”

Nevin Serengil’in Gönül Yazar’a “Canım biliyorsun mide ameliyatı olmuştu, gitmiş bir daha ameliyat olmuş. Sürekli kilo veriyor, bu da tehlikeli. Su içmesi, vitamin alması gerekiyor, hiç laf dinlemiyor. Ben çok üzülüyorum ama hiçbir şey yapamıyorum” diye cevap vermesi herkesi şaşırttı.

“İKİ AY ÖNCE ENGELLEDİM”

Seren Serengil’in geçen günlerde annesini uzun zamandır küs olduğu Gülben Ergen’in fotoğrafını beğendiği için sosyal medyadan engellediği iddia edilmişti.

Çıkan haberlerden sonra Seren Serengil, “Annemi iki ay önce Instagram’da engelledim. Çünkü hakkımdaki kötü yorumları görünce çok üzülüyor” demişti.

46 KİLOYA DÜŞTÜ

Öte yandan geçen hafta hastaneye kaldırılan ve 46 kiloya düştüğünü söyleyen Seren Serengil, ameliyat olması gerektiğini, “Olmazsam yaza çıkmazmışım” sözleriyle duyurmuştu. Tedavisi devam eden Seren Serengil, dumping sendromu nedeniyle riskli bir ameliyat olacak.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.