DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Serenay Sarıkaya’dan hayranlarını üzen haber!

Serenay Sarıkaya’dan hayranlarını üzen haber!
31.05.2021
182
A+
A-

Salgın nedeniyle çekimleri bir türlü başlamayan ‘Bergen’ filminde Serenay Sarıkaya, projeden ayrıldığını açıkladı. ‘Bergen’ rolü için Demet Evgar’ın ismi geçiyor.

‘Acıların kadını’ lakabıyla tanınan arabesk sanatçı Bergen’in hayatını konu alan ancak corona virüsü salgını nedeniyle çekimleri ertelenen filmle ilgili önemli gelişmeler yaşandı.

‘Bergen’ rolünü canlandırması planlanan Serenay Sarıkaya, çekim takviminin başka projelerine denk gelmesi nedeniyle ‘Bergen’ rolünü canlandırmayacağını açıkladı.

Sarıkaya, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili arkadaşlar, iki buçuk seneyi aşkın zamandır heyecanla hazırlandığım ve hayata geçmesini beklediğim ‘Bergen’in hayatını konu alan film, defalarca kez pandemi ve farklı sebepler yüzünden ertelenmek zorunda kalmıştı.”

“Kısa bir süre önce tarafıma iletilmiş olan yeni çekim takvimi, önceden belirli olan iş takvimimle çakıştığı için ‘Bergen’ filminde olamayacağımızı yapımcılarımızla paylaşmıştım, sizlerle de paylaşmak istedim. Tüm ‘Bergen’ filmi ailesine bu yolculuklarında başarılar dilerim.”

DEMET EVGAR’IN İSMİ GEÇİYOR

Bu arada projenin yeni başrol oyuncusu için Demet Evgar’ın adı geçiyor. Evgar son olarak ‘Alev Alev’ dizisinde başrol olarak yer aldı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.