DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sertab Erener Konseri Protokole Kızınca Terketti

Sertab Erener Konseri Protokole Kızınca Terketti
26.08.2017
266
A+
A-

Ünlü sanatçı Sertab Erener konserini protokole kızınca terketti. Dün gece Çatalca Erguvan Fetivali’nde sahneye çıkan Sertab Erener konseri protokol ile yaşadığı gerginlik sonrası terk etti. Ünlü sanatçı konserini izlemeye gelenlerin sahneye çok uzak kaldığını ve protokol bölümünün açılarak seyircilerin bu bölüme alınmasını istedi. Güvenlik gerekçesiyle bu istek gerçekleşmeyince Sertab Erener konseri yarıda keserek sahneden indi. Ünlü şarkıcının konserini yarım bırakmasından protokolü sorumlu tutan seyirciler yetkililere tepki gösterdi.

SERTAB ERENER KONSERİ YARIDA KESTİ!

Çatalca Erguvan Festivali’nde dün gece sahne alan şarkıcı Sertab Erener, protokol için ayrılan bölümün geniş olması nedeniyle kendisini yakından izleyemeyen seyircilerini sahneye davet etti. Çatalca Belediyesi tarafından bu yıl 18’incisi düzenlenen festivalde sahne alan Sertab Erener, büyük sevgi gösterisi ile karşılandı. Sahne önünde protokol için ayrılan bölümün geniş olması nedeniyle seyircilerin uzakta kalmasına tepki gösteren Erener, hayranlarını protokol alanına davet etti. Çatalca Belediyesi yetkilileri ise güvenlik gerekçesiyle seyircilerin protokol için ayrılan bölüme girmesine izin vermedi. Bunun üzerine Sertab Erener sahneyi terk ederken, seyirciler de belediye yetkililerinin bu tutumunu yuhalayarak tepki gösterdi.

SERTAB ERENER SEYİRCİLERİ SAHNEYE DAVET ETTİ

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, Belediye Başkanına sinirlendi, seyircileri sahneye davet etti. Bir süre sonra tekrar sahneye çıkan Sertab Erener, hayranlarını bu kez sahneye davet etti. Erener, sevilen şarkılarını sahnede hayranlarıyla birlikte seslendirdi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.