DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sevilay Yılman, Kıvanç Tatlıtuğ ve Cem Yılmaz’ı hedef aldı

Sevilay Yılman, Kıvanç Tatlıtuğ ve Cem Yılmaz’ı hedef aldı
02.02.2023
188
A+
A-

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, sokak köpekleri üzerinden Kıvanç Tatlıtuğ ve Cem Yılmaz’ı hedef aldı.

Habertürk TV’de ekrana gelen ve Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu Ana Haber’de başıboş köpek sorunu konuşuldu. Yayına gazeteci Sevilay Yılman, Esra Topbaş ve hayvan hakları savunucusu, avukat Yasemin Babayiğit katıldı. Yayında Babayiğit ile sert tartışmalara giren Yılman, Kıvanç Tatlıtuğ ve Cem Yılmaz’ı da eleştirdi.

Van’da köpek saldırısında boğazından ağır yaralanan 9 yaşındaki Mete Durna’nın hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak yeterince tepki gösterilmediğini savunan Yılman, şunları kaydetti:

“Konya barınağında iki tane vicdansız alçak köpeklerin kafasına kürekle vuruyor ve acı olan ne biliyor musunuz Mehmet Akif? Biliyor musunuz Esra, kıyamet koptu. Evet çok çok kötü bir görüntüydü. Peki bu çocuk öldü. Dün, 9 yaşında. Ölen bir sürü çocuğumuz var. Ya Cem Yılmaz, ya Kıvanç Tatlıtuğ, ya arkadaş neredesiniz? Yani o köpeğe kürekle kafasına vuran sizin vicdanınızı sızlattı da bir köpeğin bir çocuğu öldürmesi sizin vicdanınızı sızlatmıyor mu be kardeşim? Bu nasıl sanatçı ya bu nasıl aydınlık? Bu nasıl bu nasıl Türkiye’yi sevmek?”

cumhuriyet.com.tr


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.