DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şevval Sam: Taro’ya hamileyken dokuz ay boyunca dua ettim

Şevval Sam: Taro’ya hamileyken dokuz ay boyunca dua ettim
08.04.2022
424
A+
A-

Uzun yıllardır ‘Yasak Elma’ adlı dizide rol alan Şevval Sam, ‘Sadakatsiz’ dizisindeki oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan oğlu Taro Emir Tekin hakkında konuştu. Güzel oyuncu, hamilelik döneminde oğlunun içinin kendisi gibi olması için dua ettiğini ifade etti.

Şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam (48), Metin Tekin ile evliliğinden dünyaya gelen ve bir süredir ‘Sadakatsiz’ dizisindeki oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan oğlu Taro Emir Tekin hakkındaki açıklamalarıyla adından söz ettiriyor.

“BİZDE POHPOHLAMAK YOKTUR”

Geçtiğimiz aylarda oğlunun başarısından gurur duyduğunu belirten Sam, Oyunculuğa dair konuştuğumuzda ondan çok şey öğreniyorum. Donanımı çok fazla. İşine, mesleğine tutku ile bağlı olan biri olduğun için geliştirmek için ne gerekiyorsa yapıyor” demişti.

“Oğlunuzun kariyer planlamasıyla ilgili fikir alışverişi yapıyor musunuz?” sorusuna da yanıt veren oyuncu, “Taro yolunu başından beri kendisi çizdi. Ben herhangi bir destek vermedi. Bizde öyle pohpohlamak yoktur. Herkes kendi parmak izini kendi keşfeder. Taro’da kendi yolunu kendi başına çizen bağımsız bir birey. Dolayısıyla gelecek adına ondan umutluyum” ifadelerini kullanmıştı.

“OĞLUMA HAYRANLIK DUYUYORUM”

Dün akşam da ‘Fatih Altaylı ile Bire Bir’ programına konuk olan Şevval Sam, eski futbolcu Metin Tekin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık Emir Tekin hakkında konuştu.

Şimdilerde ‘Sadakatsiz’ dizisinde ‘Selçuk’ karakterine hayat veren oğlu Tarık Emir Tekin’e hayranlık duyduğunu belirten Sam, “Babasına çok benziyor. 9 ay boyunca dua ettim, ‘kime benzerse benzesin ama içi bana benzesin.’ diye” dedi.

Güzel oyuncu, sözlerine; “Çünkü ‘büyüdüğü zaman onunla iyi arkadaş olmak istiyordum.’ diyordum. Bana hiç bana benzemiyor ama bana ruhu çok benziyor. Çok entelektüel bir çocuk. Samimi ve gerçek ama bir yandan da aşırı cool. 23 yaşında anne oldum, onunla büyüdüm sayılır. Hayranlık duyuyorum. O da oyuncu oldu. Bu konuyla ilgili okuması, izlemesi konusunda ayrıca hayranlık duyuyorum. Metin futbolcuydu ama o sanata daha yatkın oldu” diye devam etti.

“DAHA HAVALI BİR OYUNCU GÖRDÜNÜZ MÜ?”

Öte yandan Tarık Emir Tekin, geçtiğimiz aylarda Şevval Sam’ın doğum günü için annesi ve Eda Ece ile bir araya gelmişti. Daha önce Taro’yu, dünyaca ünlü oyuncu Johnny Deep’e benzettiği hatırlatılan Ece, ”Daha havalı bir oyuncu gördünüz mü?” şeklinde konuşmuştu.

Tarık Emir Tekin ise bu sözlere; ”Eda çok değerli, çok teşekkür ediyorum. Böyle şeyler beni çok onurlandırıyor” şeklinde karşılık vermişti.

OĞLUNDAN ŞEVVAL SAM’A SET SÜRPRİZİ

Geçtiğimiz sene de Tarık Emir Tekin, sürpriz yapıp annesinin rol aldığı dizinin setine gitmişti. Anne oğlun hasret giderdiği anları Eda Ece, sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Tekin, çekim arasında “İşten güçten görüşemiyoruz, çok özledim” dediği Şevval Sam ile sarmaş dolaş hasret gidermişti.

‘Sarı Fırtına’ lakaplı futbolcu babası Metin Tekin’e benzerliği ile dikkat çeken 25 yaşındaki yakışıklı oyuncu, annesiyle verdiği pozu, “mama” (anne) notuyla takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.