DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Showtv’nin sevilen dizisi Çukur’a usta oyuncu dahil oldu!

Showtv’nin sevilen dizisi Çukur’a usta oyuncu dahil oldu!
01.09.2020
213
A+
A-

Fenomen dizi Çukur’un oyuncu kadrosuna dahil olan Suna Yıldızoğlu, son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncu, önce dizideki oğlu Barış Arduç’u daha sonra da gerçek oğlunun fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı.

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’un oyuncu kadrosuna sürpriz isimler eklenmeye devam ediyor. 4. sezon çekimlerine geçen günlerde başlayan Çukur ekibine ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Suna Yıldızoğlu da katıldı.

Yıldızoğlu, dizide Barış Arduç’un canlandırdığı Arık Böke Erdenet’in annesi Olga karakteriyle sevenlerinin karşısına çıkacak.

BARIŞ ARDUÇ PAYLAŞIMI OLAY OLDU

Suna Yıldızoğlu, haberin duyurulmasının ardından, “Sizi yeni oğlumla tanıştırayım. Çok yakışıklı değil mi?” diyerek rol arkadaşı Barış Arduç’un fotoğrafını paylaştı.

Usta oyuncu gelen yorumların ardından ise “Gerçek oğlumun fotoğrafını paylaşmıyorum, ondan izin almam gerekiyor çünkü” dedi. Yıldızoğlu kısa bir süre sonra ise gerçek oğlunun fotoğrafını ilk kez paylaştı. Suna Yıldızoğlu sık sık kızı Yasemin Allen ile fotoğraf paylaşırken oğluyla pek paylaşım yapmıyordu.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.