DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son halini görenler şoke oldu

Son halini görenler şoke oldu
26.09.2018
249
A+
A-

Bir süre önce Emina Jahovic’ten boşanan Mustafa Sandal’ın son hali görenleri şaşırttı! Sandal’ın estetik yaptırdığı iddia edildi

Emina Jahovic ile 3 ay önce boşanan Mustafa Sandal bir süredir kendini spora vermiş durumda! Ancak belli ki spor yaparak da tatmin olmamış.

Mustafa Sandal’ın son hali görenleri şaşırttı. Etiler’de görüntülenen Mustafa Sandal’ın yüzündeki değişim dikkat çekti.

İki oğlunun annesi Emina Jahovic’ten boşandıktan sonra gece yaşamında görünmeyen, kendini spora veren Mustafa Sandal, “Toplantım var” diyerek muhabirlerden kaçtı.

Sandal’ın bitkin hali ve yüzündeki kırışıklar “Aniden çöktü” yorumlarına neden oldu. Popçunun estetik operasyonla göz kapaklarını da kaldırttığı iddia edildi.

AÇIKLAMA GELDİ

Mustafa Sandal çıkan iddialar üzerine jet açıklama yaptı. Instagram’da yayınladığı videoda Sandal “Bir anda karşıma çıkıldı. Yanlış ışık, ters ışık, kötü bir fotoğraf kötü bir kare. Bir ameliyat yok, sıkıntı yok, estetik yok” dedi.

Mustafa Sandal’ın maddi anlamda da zor günler geçirdiği iddia edilmişti. Boşandığı eşi Emina Jahovic içi her ay 15 bin, çocukları içinde 10 bin lira nafaka ödeyen Mustafa Sandal, çok değerli saat koleksiyonunun bir kısmını elden çıkardığı haberleriyle gündeme gelmişti.(mynet)
sirinevlerspot.com


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.