DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sonbahara Uygun Renk Kombinasyonları

Sonbahara Uygun Renk Kombinasyonları
29.11.2017
235
A+
A-

Havaların soğumasıyla birlikte kıyafetlerde en çok tercih edilen renkler de yavaş yavaş değişmeye başlamıştır. Nasıl ki yaz aylarında bol güneşli günler geçirdiğimiz için ve koyu renklerin güneşi çekerek bizi daha da terleteceğini bildiğimiz için açık renkli kıyafetleri tercih ediyorsak, kış aylarında da durum tam tersidir. Sonbahar bir geçiş dönemidir. Bunun için her tondan kıyafetleri insanların üzerinde ya da vitrinlerde görebilmeniz mümkündür. Fakat sonbahara en çok yakışan renk denince aklımıza ilk olarak kahverengi gelmektedir. Bizlere dökülen yaprakları anımsatan bu renk sonbahara çok yakışmaktadır. Kahvenin her tonu ile sonbaharda tanışabilirsiniz. Bunun dışında hardal de sonbaharın vazgeçilmez renklerinden biridir. Kadın devri ile farklı yakalayın.

Renkler Kişiliğinizi Yansıtıyor

Yeşil ve bordo da kesinlikle unutulmaması gereken en dikkat çekisi renklerdir. Kıyafetinizi seçtiğinizde bahsettiğimiz renklerden bir çanta ya da ayakkabı uyumuyla birlikte harika kombinlere imza atabilirsiniz. Renk kombinlerine baktığımızda sonbaharda en fazla kullanılan renk kahverengi olduğu için buna en çok krem rengi yakışmaktadır. Yine krem rengi ile hardal, yeşil, bordo renklerini de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bordo, kış renklerinden olan siyaha çok yakışmaktadır. Alışverişe çıkarken doğru adım atmalı ve sadece ihtiyacınız olan ürünlere yönelerek sonbaharda rahatlıkla kullanabileceğiniz renkler tercih etmelisiniz. Açık renkli kıyafetlerden ve ince kıyafetlerden uzak durmalısınız.

Kadınlara özel.. : http://www.kadindevri.com/k/kadin/

Her Mevsimin Vazgeçilmezi Siyah

Siyah, yaz kış sonbahar hiçbir zaman özelliğini kaybetmeyecek bir renktir. Bu nedenle sonbaharda da sade ve asil olan siyah renk ile her renk çok uyumlu olacaktır. Burada tercih tamamen size kalmıştır. Kadınlar arasında uyumlu giyinmek son derece dikkat çeken bir durumdur. Bunu yaşadığınız mevsimin renkleriyle bütünleştirerek kombinleyebiliriz böylece çok daha şık bir algı yaratabilirsiniz. Kadınlar takip ettikleri dergilerden ya da internet üzerinden bilgiler edinerek modaya uyum sağlamaktadırlar. Pişti olmamak için özgün ürünler seçen başka biri alışveriş için kaliteye de önem verilmelidir.

Moda dünyası : http://www.kadindevri.com/k/moda/


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.