DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Songül Karlı’nın eski eşi gözaltına alındı

Songül Karlı’nın eski eşi gözaltına alındı
20.12.2020
164
A+
A-

Türkücü Songül Karlı’nın 100 milyon liralık dolandırıcılık iddiası üzerine eski eşi Metin Yüncü’nün de aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Sözcü’den Habip Atam’ın haberine göre;Songül Karlı 2012’de evlendiği ve 5 yıl evli kaldıktan sonra ayrıldığı Metin Yüncü tarafından dolandırıldığını iddia etmişti. Boşandığı eşinin evliliği sırasında milyonlarca lira değerindeki Sultanbeyli’deki arsa ve otomobilinin satıldığını iddia eden Karlı şikayetçi olmuştu.

POLİS BASKIN YAPTI

Karlı’nın şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmaların ardından Metin Yüncü, Yüncü’nün Songül Karlı’dan önceki eşi Mediha Gülcan E. ve 3 kişi daha gözaltına alındı. Yakalananlardan biri İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

“GARSONLUK YAPIYORUM”

Emniyet’te işlemleri tamamlanan Metin Yüncü, Mediha Gülcan E., Sezai T. ve Mustafa K. işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Mediha Gülcan E. ve Mustafa K. serbest kalırken, ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen, maddi olarak her şeyini kaybettiğini ve garsonluk yaptığını söylediği belirtilen Metin Yüncü ile Sezai T. hakkında yurt dışı yasağı ve adli kontrol hükmü uygulandı.

“ADAM OLSA PARAMI YEMEZ”

Eşi tarafından tarafından dolandırıldığı iddiasıyla ilgili daha önce konuşan Songül Karlı, “Ben elimi eteğimi çektim, söylemem gerekenleri de söyledim. Benlik bir şey yok. Paramı versin rahat etsin. Dişimle, tırnağımla kazandım. Adam olsa benim paramı yemez” demişti.

METİN YÜNCÜ KİMDİR?

Magazin basınında ilk olarak 2009 yılında Binnaz Avcı ile olan ilişkisiyle yer alan Metin Yüncü, inşaat ve emlak sektörü dışında gemicilik sektöründe de faaliyet gösteriyor. Ayrıca Yüncü’nün geçmişteki başka evliliğinden bir çocuğu bulunuyor. Yüncü, Songül Karlı’yla evliliği sırasında Tuzla’daki tersaneden denize indirilecek bir gemiye ‘Songül Karlı’ ismini vermişti.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.