DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Survivor 12 Şubat Salı elenen isim!

Survivor 12 Şubat Salı elenen isim!
13.02.2019
240
A+
A-

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında elenen son isim belli oldu. Survivor’da dokunulmazlığı kaybeden Türkiye takımında üç yarışmacı elemeye kalmıştı. Peki Survivor’da kim elendi? Survivor’a veda eden isim sms oylamasının sonuçlarıyla belli oldu. Survivor’da elemeye kimler kaldı? İşte Survivor 12 Şubat Salı sms oylaması ve eleme sonuçları.

Survivor 2019’un ikinci haftasında Türk takımında eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta dokunulmazlığı Yunanistan’a kaptıran Türk takımında üç yarışmacı eleme adayı olarak sms oylamasına kaldı. Türk takımında yapılan oylamayla elemeye kalan ilk isim belli olurken, bireysel dokunulmazlığı kazanan Sude ve Bora diğer iki eleme adaylarını belirledi.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’ın 12 Şubat Salı yayınlanan son bölümünde denizde nefes kesen bir mücadele yaşandı. Son oyunları kaybeden Türk takımı bu oyuna iyi başladı ve farklı bir skorla kazanmayı başardı. Yarışmacılar ödül olarak ise Dominik’e ait yerel bir yiyecek kazandı.

SURVIVOR’DA KİM ELENDİ?

Survivor’da Türk takımından elemeye kalan Atakan, Kader ve Okay arasında elenen isim sms oylaması sonuçlarıyla belli oldu. Sms oylamasında arkadaşlarına göre en az oyu alan isim olan Kader Survivor’a veda etti.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında gerçekleşen ada konseyinde dokunulmazlık sembolünü kaybeden Türk takımı oylama ile ilk eleme adayını belirledi. Oylama sonunda ilk eleme adayı Kader oldu.

Türk takımında bireysel dokunulmazlık sahibi yarışmacılar ikinci ve üçüncü eleme adaylarını belirledi. Kadınlarda bireysel dokunulmazlığı kazanan Sude’nin söylediği Okay ve erkeklerde bireysel dokunulmazlığı kazanan Bora’nın söylediği Atakan diğer eleme adayları oldu. Böylece Survivor Türk takımında Kader, Okay ve Atakan sms oylamasına kalan yarışmacılar oldu.

GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Survivor’da geçen hafta Yunan takımından 3 eleme adayı çıkmıştı. Demi, İoulieta ve Spyros arasında yapılan SMS oylamasında en az oyu alarak adaya veda eden isim Demi oldu. (mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.