DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Survivor 2018’de Turabi horlamasıyla adayı inletti!

Survivor 2018’de Turabi horlamasıyla adayı inletti!
17.02.2018
256
A+
A-

Survivor 2018’in son bölümünde, All Star takımına Turabi Çamkıran gece horlamasıyla takım arkadaşlarını uyandırdı! İyi ada oyununu kazandıktan sonra yataklı kulübelerden yatan All Star takımı, bu konfora rağmen Turabi’nin horlamasıyla iyi bir gece geçiremedi. Hilmi Cem ve Murat Ceylan, sabah uyandıklarında Turabi’ye horlaması konusunda takıldılar.

Survivor 2018’in Cuma akşamı yayınlanan 5. bölümünde, All Star takımında Turabi’nin horlaması arkadaşlarını rahatsız etti. Hilmi Cem ve Murat, sabah Turabi’ye ‘Yerler titredi’ diyerek takıldılar.

Diğer yandan son günlerdeki kötü performansıyla dikkatleri çeken Turabi, sayı kaybetmesine alışma sürecine bağladı. Survivor 2018’de sık sık sayı kaybeden Turabi performansı ile ilgili öz eleştiri yaptı. Turabi, ‘Bugünlerde sayı alamıyorum ama sıkıntı değil. Ben cin gibiyim, sallanırım ama yıkılmam. Bugünlerde sallantıdayım ama onu da ada şartlarına laışmaya veriyorum’ dedi.

SURVIVOR 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Survivor’ın son bölümünde de peynirli sandviç ödülü için iki takım mücadele etti. All Star takımının üstün bir performans sergileyerek, yiyecek ödüllü oyunu 10-7 kazanmayı başardı.

MERCİMEK VE İYİ ADA İÇİN YARIŞTILAR

Günün ikinci oyununda, Gönüllüler ve All Star’dan ikişer erkek yarışmacı iyi ada ve yeşil mercimek ödülünü kazanmak için yarıştı. All Star’dan Hilmi Cem ve Adem, Gönüllüler’den ise Melih ve Anıl’ın mücadele ettiği oyunu 5-1 All Star takımı kazandı.

HAKAN GÖZÜNDEN YARALANDI

Ödül oyunu sırasında Gönüllüler’den Hakan’ın kazası herkesi korkuttu. Oyun sırasında kafasını hızlı şekilde bariyere çarpan Hakan bir anda yere yığıldı. Hakan’ın gözünde büyük bir şişlik oluşurken, boynu da zedelendi. Hakan hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.