DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Survivor’da korkunç olay!

Survivor’da korkunç olay!
14.04.2018
270
A+
A-

Survivor’ın yeni bölümünde Ünlüler takımında yer alan Berna Canbeldek, havuza atladığı sırada korkunç bir kaza yaşadı. Bir anda acılar içinde kalan Berna’ya ilk müdahaleyi Metin Kuş yaptı.

TV8’de yayınlanan ve Türkiye’nin en çok seyredilen yarışma programı Survivor 2018’de Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının yarışmacıları sembol oyununda karşı karşıya geldi. Kızların mücadelesinde Ünlüler takımının son yarışmacısı kalan Berna, final oyununa yükselme mücadelesinde havuzun olduğu parkuarda atlarken dengesiz bir şekilde düştü ve acılar içinde suyun içinde kaldı. Dizinden sakatlanan Berna’ya ilk müdahaleyi hemen Doktor Metin Kuş yaparken, iki takım yarışmacıları da Berna’nın acı içinde yerde kalmasının ardından büyük bir üzüntü yaşadı.

Survivor Berna’ya ne oldu?

Survivor’ın başarılı ve aynı zamanda tecrübeli yarışmacılarından Berna Candelbek, sembol oyununda yaşadığı sakatlığın ardından acılar içinde suyun içinde kaldı. Doktor Metin Kuş’un müdahalesi sonrasında müşade altına alınan Berna’nın dizinden sorun yaşadığı öğrenildi. Alp Kırşan ilk bulgulara göre Berna’nın ciddi bir sorunu olmadığını söylemesine rağmen bu sezon Merve Aydın’ın da diz sakatlığı yaşamasından dolayı Berna’nın önümüzdeki bazı oyunlarda oynamasının zor olduğu iddia ediliyor. Berna sakatlığına rağmen ise Survivor’a devav edecek.

TÜM YARIŞMACILAR ŞOKA GİRDİ

Berna havuza düşer düşmez acı bir çığlık attı, diğer yarışmacılar hemen Berna’nın yanına koştu. Genç yarışmacının o halini görenler büyük bir şok yaşadı.

BERNA CANBELDEK KİMDİR

Profesyonel dansçı ve dans eğitmeni olan Survivor Berna Canbeldek, 1989 yılında Bursa’da doğmuştur. 12 yaşından itibaren dans eğitimi almıştır.

Türkiye’den Almanya’ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin’de yaşamaktadır.

Küçük yaşlardan bu yana dansa ve dans etmeye meraklı ve boş zamanlarında spor yapmayı, sörf yapmayı ve arkadaşları ile sohbet etmeyi çok seven Berna Canbeldek, 169 cm boyunda ve 56 kilodur.

Kaynak:Milliyet/Cadde


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.