DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Survivor’da şok olay! İşte elemeye kalan isimler…

Survivor’da şok olay! İşte elemeye kalan isimler…
26.02.2018
236
A+
A-

Survivor 2018’de All Star ve Gönüllüler arasında dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. İşte bu hafta eleme potasına kalan o dört isim…

Survivor son bölümde elenme adayları kimler, ada ve dokunulmazlık oyunlarını kim kazandı? soruları yanıt buldu. Ada oyununu Gönüllüler, dokunulmazlık oyununu ise All Star kazandı. Ada konseyinde adı en çok yazılan Gizem ve Birsen birinci ve ikinci aday, bireysel dokunulmazlığı kazanan Melih’in adını verdiği Cumali üçüncü aday, haftanın en iyi performansı Yağmur’un ismini söylediği Ramazan ise dördüncü elenme adayı oldu. Önceki gün Survivor Türkiye-Romanya mücadelesini 10-8 Romanya kazanmıştı. İlerleyen günlerde bu karşılaşmanın rövanşının da yapılacağı son bölümde açıklandı.

En iyi kadınların yarıştığı ada oyununu (Yatak ve baraka) 5-2 Gönüllüler takımı kazandı.

DOKUNULMAZLIK

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı ve elenecek ismin takımını belirleyen dokunulmazlık oyunu 10-8 All Star takımının oldu.

Gönüllüler’in kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlığı ise Melih aldı.

ELENME ADAYLARI

Ada konseyinde adı en çok yazılan Gizem ve Birsen birinci ve ikinci aday, bireysel dokunulmazlığı kazanan Melih’in adını verdiği Cumali üçüncü aday, haftanın en iyi performansı Yağmur’un ismini söylediği Ramazan ise dördüncü elenme adayı oldu.

Not: Sakatlığı bulunan Hakan ile Survivor’a bu hafta katılan Emir ve İpek’in isimleri kural gereği söylenemedi veya yazılamadı.(Gazetevatan)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.