DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Survivor’da ünlüler takımından 3 kişi…

Survivor’da ünlüler takımından 3 kişi…
24.04.2018
241
A+
A-

Survivor 2018’de eleme heyecanı geldi çattı. Büyük çekişmeye sahne olan ancak iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler takımından bir kişi bu akşam adaya veda edecek

1. DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor’da 1. dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Büyük bir çekişmeye sahne olan 1. dokunulmazlık oyununu uzun bir aradan sonra Gönüllüler takımı 10-6 skoruyla kazanmayı başardı. Bu sonuçla birlikte Ünlüler takımından 2 kişi bu akşam eleme adayı oldu..

Sevilen yarışmada bireysel dokunulmazlığın sahibi ise Elif Şadoğlu oldu. Elif’in eleme adayı olmaktan kurtuldu ve 1 elenme adayını söyleme hakkı kazandı.

BU HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor’da 1. dokunulmazlık oyunu sonrası Ünlüler takımından iki yarışmacı eleme adayı oldu. Yapılan oylama sonunda ilk aday Sahra Işık oldu. Bireysel dokunulmazlığın sahibi olan Elif Şadoğlu 2. eleme adayı olarak Adem Kılıççı’yı seçti. Böylelikle haftanın ilk 2 eleme adayı Sahra Işık ve Adem Kılıççı oldu.

2. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor’da bu akşam 2. dokunulmazlık oyunu oynandı ve müthiş bir heyecana sahne oldu. Zorlu mücadeleyi Gönüllüler dün olduğu gibi bugün de 10-9 skoruyla kazandı. Bu oyun sonrası yapılan konseyde ise 3. eleme adayı Mustafa Kemal Kurt oldu. Yarışmaya bu hafta veda edecek isim ise bu akşam belli olacak.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor’da bu akşam nefesleri kesen bir ödül oyunu oynandı. Ödülün; Duş Jeli, Şinitzel, Taze fasulye ve Barbunya olduğu oyunu 10-8 Gönüllüler takımı kazandı.

BARAKA OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor’da ödül oyunu sonrası baraka oyunu oynandı. Büyük bir çekişmeye sahne olan baraka oyununu, son dönemde büyük bir çıkışa geçen Gönüllüler takımı 10-7 skoruyla kazanmayı başardı ve barakanın sahibi oldu.

SURVIVOR’DA KİM ELENDİ?

Sevilen yarışmada bu hafta elenen isim Sahra Işık oldu.(Milliyet/Cadde)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.