DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Survivor’dan elenen Sancakay’dan flaş açıklama!

Survivor’dan elenen Sancakay’dan flaş açıklama!
28.01.2021
157
A+
A-

Önceki hafta Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler’e veda eden Sancakay, elendikten sonra ilk kez konuştu ve adada yaşadıklarına dair uzun bir metin paylaştı.

TV8’in reyting rekorları kıran fenomen yarışması Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler’de Gönüller takımında yer alan ve önceki hafta İlayda, Dora ve Öykü ile eleme potasına kalan Sancakay Ilım Morgül, en az SMS oyunu alarak adaya veda etmişti. “Merhabalar yoruldum, Herkes gördüğünü konuşur ben elendiğim ve izlediğim görüntülerden sonra her gece sabahlara kadar ağladım o kızı ağlatmaya utanmıyor musun yazanlar ben kimseyi ağlatacak bir şey yapmadım ve yapmadığım şeylerden suçlandığım için benim göz yaşlarım döküldü hem de davranışlarıyla adada zaten sayısız kez beni ağlatmış bir insan için. Ne aileme ne dostlarıma ne de sizlere bir açıklama yapamadım suçlu, kötü ve bozan olarak gösterildim bunlara hep susmamın tek sebebi başka bir kadını böyle bir duruma sokmamaktı fakat artık bir açıklama yapmak zorunda hissettim çünkü ben de bir insanım.” açıklamasını yaptı ve Instagram hesabından 56 sayfalık bir not paylaştı.

SANCAKAY KİMDİR?

Sancakay Ilım Morgül, 30 Ocak 1997’de İstanbul Bahçelievler’de dünyaya geldi. İzmir ve Rize’de büyüyen Sancakay , spora ritmik jimnastik ile başladı. Lise 3’e kadar İzmir’de okudu ve futbol kariyerine başladı. Lise 4’de Rizespor takımına transfer olup orada liseyi bitirdi ve futbol kariyerine devam etti.

Daha sonra ise futbola yöneldi. Karadeniz Teknik Üniversitesinde Rus Dili ve Edebiyatı bölümünü 2 yıl okuyan Sancakay, Rusça’nın yanı sıra İngilizce de biliyor.

Konservatuvar tiyatro bölümünün yetenek sınavını kazandıktan sonra İstanbul’a taşındı. Lisans 4. Sınıf öğrencisi olan Sancakay, 2 sezon Edinburg festivalinden gelen Ofsayt oyununda başrolü canlandırdı.

Aynı zamanda müzik eğitimi de alan Sancakay Ilım, uzun süredir İstanbul’da bir mekanda vokalist olarak sahne alıyor ve kendi bestelerini seslendiriyor.

Galatasaraylı eski futbolcu Barış Özbek’in yanı sıra futbol camiasından bir ismin daha yarışmaya katıldığı ortaya çıktı. Ünlü teknik direktör Ünal Karaman’ın yeğeni olan Sancakay Ilım dayısı ile bazı fotoğraflarını da sosyal medyada paylaşıyor.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.