DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Takipçisinden gelen yorum Işın Karaca’yı çıldırttı!

Takipçisinden gelen yorum Işın Karaca’yı çıldırttı!
20.04.2018
298
A+
A-

Şarkıcı Işın Karaca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma cevap veren takipçisinin yorumuna ateş püskürdü.

 

Şarkıcı Işın Karaca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma cevap veren takipçisinin yorumuna ateş püskürdü.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan 45 yaşındaki Karaca geçen günlerde hamile pozu vermiş ve eşi Tuğrul Odabaşı’nı etiketleyip “Ödemdir o” yazarak esprili bir paylaşım yapmıştı.

Işın Karaca’nın bu fotoğrafına bir takipçisi, “Doğurmaktan bıkmaz bu kadın” mesajını yazdı. Işın Karaca’da sert bir dille, “Bu nasıl bir kinayet, bu nasıl bir hasetlik! Allah seni bildiği gibi yapsın. Ben bu yorumları okuyorum, biliyor musun? Ayrıca insanım ve duygularım var! Doğururum doğurmam! Doğurup sana mı baktırdım! Şimdi uza bakalım!!” şeklinde ücretsiz instagram takipçisine cevap verdi.
Karaca bu cevabın ardından instagram hesabının hikaye kısımından “Neden olmasın?” yazarak yeniden anne olabileceğinin sinyalini verdi.(instagramtakiple.com/instagram takipçi hilesi)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.