DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tarkan kesenin ağzını açtı!

Tarkan kesenin ağzını açtı!
07.07.2019
226
A+
A-

Tarkan ile eşi Pınar Tevetoğlu’nun kızları Liya, 14 Temmuz 2018’de Almanya-Moers’te dünyaya gelmişti. Pop yıldızı, Liya’nın birinci yaş partisi için kesenin ağzını açtı.

Alzey kentindeki villalarının bahçesinde yapacakları doğum günü partisi için İstanbul’dan annesi, kardeşleri ve yeğenlerinin olduğu 15 kişilik grubun uçak biletlerini aldı. Konaklama masraflarını üstlendi.Çiftin, Almanya’daki yakınlarının da katılacağı parti toplam 60 kişilik.

Posta’nın haberine göre; Tarkan ulaşım, konaklama, organizasyon ve süslemeler de dahil olmak üzere Liya’nın partisine 150 bin TL harcadı.

Tarkan ile Pınar Tevetoğlu bugüne kadar kızlarının yüzünün tam olarak göründüğü bir kareyi sosyal medyada paylaşmamıştı.Çiftin 14 Temmuz’da kızlarını ilk kez gösterecekleri konuşuluyor.Tarkan ”Pınar’dan iki çocuk daha istiyorum” dedi.

Tarkan kızı Liya’nın doğum günü partisinden sonra Açıkhava konserlerine hazırlanacak.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.