DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tarkan’ın Babasının Fotoğrafı İlk Kez Ortaya Çıktı

Tarkan’ın Babasının Fotoğrafı İlk Kez Ortaya Çıktı
19.08.2017
770
A+
A-

Tarkan’ın babasının fotoğrafı ilk kez yıllar sonra ortaya çıktı sosyal medyada büyük beğeni topladı. Tarkan’ın babası ile karşılaştırıldığı fotoğrafa yüzlerce yorum geldi. Ünlü şarkıcı Tarkan’ın babası yıllar önce hayatını kaybederken şu ana kadar fotoğrafı basında hiç yer almamıştı. Tarkan yeni albümü “10” ile yıla damgasını vururken şimdi de babasının fotoğrafınn ortaya çıkmasıyla adından söz ettirdi. Ünlü şarkıcının babasına olan benzerliği bir çok kişinin gözünden kaçmazken sosyal medyada yapılan yorumlarda; “Tarkan babasının oğluymuş” denildi.

TARKAN’IN BABASININ FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Tarkan’ın yıllar önce kaybettiği babası Ali Tevetoğlu’nun fotoğrafı ilk kez ortaya çıktı.Hürriyet Haber19 Ağustos 2017 – 08:23:00İşte Tarkan’ın babası… Fotoğrafı ilk kez ortaya çıktı. Sabah Gazetesi’nden Özlem Avcı’nın haberine göre, yeni albümü ’10’ ile müzik dünyasında fırtına gibi esen Megastar Tarkan, şu sıralar eşi Pınar Tevetoğlu ile gözlerden uzak bir tatil yapıyor. Eylül’de vereceği konserler öncesinde ailesiyle baş başa tatil yapan Tarkan’ın yıllar önce erken yaşta kaybettiği babasının fotoğrafı, ilk kez hayranları tarafından paylaşıldı. Ailesine düşkünlüğü ile bilinen Tarkan’ın babası Ali Tevetoğlu ile olan benzerliği dikkat çekiyor.

TARKAN’IN AİLESİ

Tarkan’ın ailesi ile çok az gündeme gelirken ünlü şarkıcının babası Ali Tevetoğlu uzun yıllar önce hayatını kaybetmişti. Tarkan’ın annesi 1999 yılındaÜçüncü kez dünya evine girmişti. Neşe Tevetoğlu daha önce bir akrabasıyla evlenmiş, bu evliliğinden üç çocuğu olmuştu. Ardından ikinci evliliğini Tarkan’ın babası Ali Tevetoğlu ile yapan Neşe Hanım, bu evlilikten de üç çocuk dünyaya getirmişti.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.