DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tolga Güleç’ten Can Yaman’a tepki

Tolga Güleç’ten Can Yaman’a tepki
03.08.2021
139
A+
A-

Oyuncu Tolga Güleç, sosyal medyada tatil fotoğraflarını yayımlayan Can Yaman’a tepki göstererek, “Bir katkın olsun şu dünyaya” dedi.

İtalyan dizisi ‘Sandokan’ın başrolünde oynayan ve Türkiye ziyaretinin ardından İtalya’ya dönen Can Yaman, tatile devam ediyor.

31 yaşındaki oyuncu, önceki gün konakladığı otelden ve çıktığı gemi turundan kareleri Instagram hesabından paylaştı. Can Yaman’ın denize karşı jakuzi keyfi yaptığı ve kaslı vücudunu sergilediği pozları tepki çekti.

“EN YAKIŞIKLI SENSİN NASIFSIZ KARDEŞİM”

Can Yaman’ı eleştirenler arasında oyuncu Tolga Güleç de vardı. Güleç sosyal medya hesabından isim vermeden Can Yaman’a tepki gösterdi.

Güleç’in paylaşımı şöyle: “Milyon takipçi yapmış vasıfsız kardeşim, sana diyorum yahu kime olacak! Herkesin içinde isim vermeyeyim şimdi, sonra salarsın üstüme 12-13 yaşındaki fanlarını. Bir katkın olsun şu dünyaya! Kardeş durmadan Instagram’da üstü çıplak fotoğraflarını paylaşıp like/etkileşim kasacağına, yapsana iki paylaşım, ihtiyaç listesi paylaş en azından. Paylaş bir şey paylaş tamam en yakışıklı sensin en iyi vücut sende tamam ne olur?”

Güleç’in eleştirisi binlerce kullanıcı tarafından desteklendi. Can Yaman’ın bazı hayranları da oyuncunun yardımseverliğini vurgulayarak onu savundu.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.