DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tolga Karel’den takipçisine bomba yanıt!

Tolga Karel’den takipçisine bomba yanıt!
12.11.2020
523
A+
A-

Yaprak Dökümü dizisindeki Oğuz karakteriyle tüm Türkiye’nin tanıdığı bir oyuncu haline gelen Tolga Karel, mesleğini bırakıp ABD’ye yerleşmiş ve burada kendine bambaşka bir hayat kurmuştu. ABD’de bir süredir TIR şoförlüğü yapan Tolga Karel, kendisiyle ‘Kamyoncu’ diyerek dalga geçen takipçisine verdiği cevapla dikkat çekti.

Birkaç yıl önce oyunculuk kariyerini noktalayarak Türkiye’den ABD’ye yerleşen Tolga Karel, burada evlenip yeni bir hayat kurdu.

ABD’de de bir süre işsiz kalan Karel, daha sonra TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı.

Karel’in işiyle dalga geçen bir takipçisi ünlü isme “kamyoncu” dedi. Tolga Karel ise bu yoruma sessiz kalmadı. “Adamdaki akla bak sen git kamyoncu ol” diyen takipçisine yanıt veren Karel gündeme bomba gibi düştü.

Karel verdiği yanıtta “He la kamyoncu oldum hoşuna mı gitti gardaş! Ama dikkat et bu kamyoncu 1 aylık kazancıyla bütün sülalene hayatı boyuncu burs verir haberin olsun” dedi.

Karel’in bu yanıtı sonrası kazancı merak edildi. Karel daha önceki açıklamalarında aylık 8 bin dolar kazandığını söylemişti.

Tolga Karel kısa süre önce de 320 bin dolar değerinde bir ev satın almıştı.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.