DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tolga Karel’in milyonluk TIR’ı saniyeler içinde küle döndü

Tolga Karel’in milyonluk TIR’ı saniyeler içinde küle döndü
21.12.2021
620
A+
A-

Geçtiğimiz sene ilk satın aldığı TIR’ın gözünün önünde küle döndüğü anları paylaşan oyuncu, “Trafik içinde olsaydım belki ben de o çocukla aynı kaderi paylaşacaktım” diye konuştu.

25 Nisan 2019’da Colorado’da yaşanan bir kazada freni boşalan TIR, araçlara çarparak durabildi. TIR’da başlayan yangının 28 araca sıçramasıyla 4 kişi hayatını kaybetti. TIR şoförünün ise 110 yıl hapis cezası istendi. Sosyal medyada konuşulan bu olayla ilgili açıklamalar yapan Tolga Karel, geçen sene yaşadığı bir olayı da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

“4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ AMA BU ÇOCUK KATİL DEĞİL”

4 kişinin öldüğü kazadaki TIR şoförü hakkında paylaşım yapan Karel, “Evet o kazada 4 kişi hayatını kaybetti. Çocuk korktu, panik yaptı ve muhtemelen kendini rampaya atamadı. Evet çok üzücü ama bu çocuk katil değil. O sadece işini yapıyordu” dedi.

TAKİPÇİLERİNDEN MESAJ YAĞDI

Görüntüleri paylaştıktan sonra takipçilerinden onlarca mesaj alan Tolga Karel, yeni bir paylaşım daha yaparak “Sevgili dostlar tüm dualarınız için sonsuz şükranlarımı iletiyorum hepinize. Fakat bu olay geçen sene yaşandı. Yıl 2020. Yayınlamamın sebebi ne yollardan geçtik ne ölümlerden döndük bilin istedim” dedi.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.