DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tom Hanks ve Rita Wilson çiftinden karantinadan fotoğraf paylaştı

Tom Hanks ve Rita Wilson çiftinden karantinadan fotoğraf paylaştı
13.03.2020
231
A+
A-

Tom Hanks ve Rita Wilson çiftinden karantinadan fotoğraf paylaştı

Hollywood yıldızı Tom Hanks ve Rita Wilson çifti, yeni tip Koronavirüs’e yakalandıktan sonra ilk fotoğraflarını paylaştı.

Hanks, kendilerini izole ettiklerini söyleyerek “Unutmayın, son yaşananlara rağmen beyzbolda ağlamak yoktur” mesajı verdi. Avustralya’da Koronavirüs’e yakalandıklarını açıklayan Hollywood yıldızı çift, kendilerini izole ederek gerekli tedavi sürecine başladıklarını söyledi.

Hanks, Instagram hesabından yeni bir fotoğraf paylaşarak şu mesajı paylaştı: “Selam arkadaşlar. Rita Wilson ve ben Down Under isimli merkezde bizimle çok iyi ilgilenen herkese teşekkür etmek istiyoruz. Kovid-19’a yakalandık ve kendimizi izole ettik, burada hiç kimseye bulaştırmıyoruz, çünkü bundan çok ciddi hasta olabilecek insanlar var.

Adım adım ilerliyoruz. Uzmanların tavsiyelerini dinleyerek, kendimize ve birbirimize iyi bakarak bunu atlatabiliriz, değil mi? Unutmayın son yaşananlara rağmen beyzbolda ağlamak yoktur”(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.