DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TRT 1’in MİT dizisi Teşkilat sosyal medyayı salladı!

TRT 1’in MİT dizisi Teşkilat sosyal medyayı salladı!
15.03.2021
500
A+
A-

TRT 1’in yeni dizisi Teşkilat, 14 Mart Pazar akşamı 2. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin’in yer aldığı, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın operasyonlarının anlatıldığı Teşkilat dizisinin son bölümünde çarpıcı gelişmeler yaşandı. Teşkilat son bölümde Serdar, başka ülkeler için ajanlık yaptığını öğrendiği sevgilisi Ceren’in hayal kırıklığını yaşarken, görev için onunla ilişkisine devam etti.

FİNAL SAHNESİNDE BÜYÜK SÜRPRİZ!

Mete liderliğinde kurulan ve SİHA ekibine yapılan saldırının sırlarını çözmeye çalışan özel ekip ise göreve başladı. Ailelerine öldükleri açıklanan ekip üyeleri, ilk operasyonu ise saldırının Türkiye’deki planlayıcısı Pascal’ı yakalamak için yaptı. Yurt dışına kaçmak isteyen Pascal’ı insan kaçakçılarının olduğu kamyonda yakalayan özel ekip, onu gizli bir yerde tutmaya başladı.

Ancak gizli mekana ise saldırı düzenlendi. Final sahnesinde ise Hulki’nin saldırıda vurulması dikkat çekti.

Diğer yandan ise Ceren’i takip eden ve hard diski ulaştırmasını engellemeye çalışan Serdar ve Zehra ise harekete geçti. Serdar, çareyi Ceren’in arabasına çarpmakta buldu.

Cezaevinden çıkartılarak ekibe katılan hacker ise Mete’nin oğlu çıktı.

TEŞKİLAT DİZİSİ  TWITTER’DA TT OLDU!

Teşkilat dizisi son bölümüyle sosyal medya gündeminde de zirvede yer aldı.

Twitter’daki Teşkilat yorumlarından bazıları:

(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.