DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Türk dizi tarihine damga vuran Kurtlar Vadisi geri dönüyor!

Türk dizi tarihine damga vuran Kurtlar Vadisi geri dönüyor!
08.09.2019
287
A+
A-

Türk televizyon tarihinin en ses getiren dizilerinden olan Kurtlar Vadisi, Netflix ile birlikte geri dönüyor. Fenomen Türk dizisi, 2 sezondur hiçbir televizyon kanalında yayınlanmıyordu.

Son günlerde sansür konusuyla tekrar gündeme gelen, Türkiye’de 1,5 milyon abone sayısına ulaşan Netflix, abone kitlesini biraz daha genişletmek istiyor. Online dizi ve film platformu, Türk televizyon tarihinin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi’nin yeni bölümlerini yayınlamak için dizinin yapımcısı Pana Film ile anlaşma sağladı.

Kurtlar Vadisi Kaos, 2020’de Netflix’te

2 sezondur yayınlanacak kanal bulamayan dizinin senaryosu ise hazır. Her yayınlandığı dönem büyük ses getiren dizinin Netflix’te yayınlanacak olan kısmının adı ise Kurtlar Vadisi Kaos olacak. Geçen sezon Kanal D ve TRT ile olan anlaşmalar son dakikada iptal olan dizi 2020 yılında Netflix sayesinde tüm dünyada gösterime girecek.

Netflix, RTÜK ile olan problemleri çözünce resmi açıklama yapılacak

Şu an Netflix ile RTÜK arasında bir problem söz konusu. Netflix, bu problemlerin üstesinden geldiği anda resmi duyurunun yapılması bekleniyor. Birinci sezon senaryosu hazır olan Kurtlar Vadisi Kaos’un çekimlerinin ise Kasım ayında başlaması bekleniyor. Dizinin başrolünde her zamanki gibi Polat Alemdar (Necati Şaşmaz) yer alacak. Necati Şaşmaz’a başrolde, Defne Samyeli’nin eşlik etmesi bekleniyor.

Yayınlandığı günden beri ülkenin siyasi ve politik meselelerine göndermeler yapan Kurtlar Vadisi, Kaos ile birlikte 15 Temmuz darbe girişiminden sonraki olayları konu alacak. Türkiye’nin iç ve dış düşmanlarına karşı verdiği mücadelenin konu alındığı dizinin birçok sahnesinin ise yurtdışından gelen bir ekibin çekeceği öğrenildi. Behzat Ç.’yi BluTV’ye kaptıran Netflix, Kurtlar Vadisi Kaos hamlesiyle izleyicileri mutlu edecek gibi duruyor.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.