DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ufak Tefek Cinayetler yayından kaldırılıyor mu?

Ufak Tefek Cinayetler yayından kaldırılıyor mu?
23.01.2018
252
A+
A-

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Oya ile Serhan’ın ilişkisini uygunsuz bulan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), diziye yüklü bir para cezası kesti. Dizinin kaldırılacağı da söylentiler arasında yer alıyordu. Ay Yapım, dizinin yayından kaldırılacağı iddiasını yalanladı

RTÜK’e dizide evlilik dışı ilişkilerin Türk aile yapısına aykırı olduğu yönünde şikayetlerde bulunulduğu, şikayetlerin devam etmesi halinde ise dizinin yayının durdurulabileceği konuşuluyor.

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA BAŞLADI

Ufak Tefek Cinayetler’in RTÜK’le yaşadığı sorun sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Serhan ile Oya’nın durumunu ‘gizli aşk’ olarak algılayan RTÜK’ün dizilerdeki pedofili, tecavüz, çok eşlilik, kadına şiddet temalarına karşı sessiz kalması eleştirildi.

AY YAPIMDAN AÇIKLAMA GELDİ!

Yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, Ufak Tefek Cinayetler’in yayından kaldırılacağı iddiasını Ay Yapım yalanladı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER’DE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde son bölümde Pelin, Merve’nin tahtına oturmasını görkemli bir partiyle kutladı.Oya ve Arzu doğru bulmadıkları için partiye katılmadı. Burcu ve Mehmet ise geceye birlikte katıldı.

Hapishaneden çıkan ve ev hapsi cezası devam eden Serhan, kızına kavuştu. Ancak Merve sabahın ilk ışıklarıyla beraber kızını ve eşyalarını alıp evi terk etti.

Oya, Serhan’ı içine düştüğü bu durumdan kurtarmaya kararlıydı ve bunun için araştırmalar yapmaya başladı. Merve, şirketi batıranın abisi Rıza olduğunu biliyordu. Bu yüzden onun yanına gitti ve sonunda Rıza’ya gerçekleri itiraf ettirmeyi başardı.

Pelin’in, Sarmaşık’ta güç elde etme telaşı Taylan ile arasının bozulmasına neden oldu.

Merve’nin başından beri yaptığı plan başarılı oldu ve Rıza tutuklandı. Oya da şirketteki sızıntıya sebep olan diğer ismi tutuklatmayı başardı. Serhan da serbest kaldı. Oya Serhan’a kavuşacağını sanıyordu ancak Merve geri döndü.(Posta)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.