DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ufak Tefek Cinayetler’de ortalık fena karıştı

Ufak Tefek Cinayetler’de ortalık fena karıştı
28.03.2018
261
A+
A-

Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler son bölümünde yine heyecanlı anlara sahne oldu. Merve’nin yaptığı planlar işe yarayacak mı?

Ufak Tefek Cinayetler son bölümüyle ekrandaydı. Ufak Tefek Cinayetler 22. bölümün ardından yeni bölümün de fragmanı yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 22. BÖLÜM

Sarmaşık şimdi her zamankinden daha zehirli ve tehlikeli. Yalan beyanlar havada uçuşuyor, gerçekler derinlere gömülüyor ve yine kazanan, korkuya yatırım yapan mı olacak? Merve ve Serhan’ın boşanma davası geldi çattı. Aksaklar dağılıyor. Tam Merve sigorta kutusu gibi her şeyi birbirine bağladı derken olaylar beklenmedik bir şekilde gelişiyor ve Merve’yle Pelin kendilerini bir anda ıssız ormanda Tunç’la baş başa buluyor!

ORMANDA CESET!

Öte yandan Ufak Tefek Cinayetler’in 23. bölümünden yayınlanan 3 dakikalık sahnede, Merve yardımcısı Rachel’i de yanına alarak ormana ceset gömüyorlar. Cesedi gömdükleri sırada ise Merve, Pelin’i cinayetle suçlayacağı planını Rachel’e anlatıyor. Merve cesedi gömerken, ‘Ben yarın Pelin’e gel adamı gömelim derim. Bir gelir bakarız adam yok ortada. Sonra polise söylerim. Pelin adamı itti öldü. Tam da buraya gömdü. At suçu Pelin’e’ diyor.(Posta)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.