DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ufak Tefek Cinayetlerin finali şaşırtacak!

Ufak Tefek Cinayetlerin finali şaşırtacak!
23.04.2018
227
A+
A-

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayıncı kuruluş Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm finalinin şaşırtacağını iddia etti. Yeni bölümde Merve yaptığı plan ile Oya’nın önüne geçecek gibi. Ufak Tefek Cinayetler 26. yeni bölüm fragmanında en çok dikkat çeken detay ise Serhan’ın ‘Ben bir proje miyim senin için?’ sorusu oldu.

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanında Oya ile Merve arasında büyük çatışma başlıyor. Sürprizlerle dolu gelişmelerin yaşanacağı Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm finalinin şok etkisi yaratacağı iddia ediliyor. İşte Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı ve 26. bölümden detaylar…

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Oya ve Merve arasındaki muazzam çatışma başlıyor!

Merve intikam planına başladı! İki kadın arasındaki muazzam çatışma nihayet başlıyor! Artık ateşin önünde kimse duramaz.. Bu arada Oya’nın hayatında çok heyecan verici bir gelişme var. Gelecek, ışıldıyor mu Oya’ya? Arzu, o yumruğun intikamını tam da kadınca bir oyunla alacak. Mehmet’i oyuna çekiyor. Kare as’ın dördüncüsü Pelin’in ise başına çorap örülmekte! Tam da evinin içinde, farkında olmadığı bir tehlike var. Taytay’ını kaybetmesi, an meselesi.

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜM ÖZETİ

Merve hem Sarmaşık’a rezil oldu hem de büyük gerçeği nihayet öğrendi! Şimdi başlasın işte büyük savaş! Kimse bilemez aklından ne geçtiğini. Hiç beklenmedik hamleler yapmaya başlıyor Merve… Bu aşk, Oya’nın sonunu getirecek gibi. Sarmaşık artık tutuşmaya başladı. Diğer tarafta Kemal başkomiser yeni bir ipucu yakaladı, cinayeti aydınlatıyor artık.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.