DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ümit Erdim: Bir de sorsan Müslümanım derler

Ümit Erdim: Bir de sorsan Müslümanım derler
31.08.2019
241
A+
A-

Kısa süre öncesine kadar verdiği kilolarla gündeme gelen ve fazlaca zayıfladığı şeklinde haberlere konu olan Ümit Erdim, bu defa eşiyle çekilmiş bir fotoğrafını hesabından paylaştı ve dikkat çekici satırlar yazdı.

Bundan iki yıl önce Seda Çınar ile evlenen Ümit Erdim, zaman zaman eşiyle birlikte çekilmiş karelerini hesabından paylaşıyor. Erdim geride bıraktığımız gün yeni bir kare paylaştı ve altına yazdığı notta önemli göndermelerde bulundu. Erdim’in bu paylaşımını yanıtsız bırakmayan eşi ‘Şanslı biriyim’ notunu düştü ve kalp emojisi koydu. İşte o satırlar:

“Bir zümre var ki bu hanımcılık meselesine takmış. Ucu onlara dokunuyor demek ki. Maçoluğu, hayt huyt yapmayı, kadını geride tutmayı bir halt zannediyolar. Bir de sorsan Müslümanım derler. Devam etsinler. Bilselerdi Peygamber Efendimiz(sav) Hz.Ayşe validemizi deveye bindirirken mübarek dizlerinden birini yere koyup bir dizini de validemiz basarak rahat çıksın diye onun ayağının altına seriyordu. Hangimiz hanımımız arabaya binerken kapısını açıyoruz? Kainattaki en büyük hanımcı Efendimiz’dir. Bizim de yegâne örneğimiz O ve O’nun hayatıdır. Maçolar artisler dağılabilir. İyi akşamlar.”(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.