DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlü aktör Jackie Chan’in kızı, kız arkadaşıyla evlendi

Ünlü aktör Jackie Chan’in kızı, kız arkadaşıyla evlendi
29.11.2018
280
A+
A-

Çinli aktör Jackie Chan’in 19 yaşındaki kızı Etta Ng, sosyal medyada yaptığı paylaşımla 31 yaşındaki Kanadalı kız arkadaşıyla evlendiğini açıkladı.

Jackie Chan’ın kızı Etta Ng, Instagram’dan paylaştığı evlilik belgesi ile sosyal medya bloggerı Andi Autumn’la evlendiğini duyurdu. Belgeye göre, çift 8 Kasım’da Kanada’da evlendi ve şimdi eşcinsel evliliklerin yasak olduğu Hong Kong’da yaşıyor. İkili, 2017’de flört etmeye başladığı ve ardından Ng’nin Kanada’ya taşınmıştı.

“BUNDAN HOŞLANIYORSA SORUN YOK”

Etta Ng, mayıs ayında anne ve babası cinsel yönelimlerine karşı çıktığı için sevgilisiyle bir ay köprü altında kalmak zorunda olduklarını belirtmişti. 2015’de Sunday Express’e konuşan Ng, Chan’i babası olarak görmediğini şu sözlerle söylemişti: “O, hayatımda hiç var olmadı. Jacie Chan benim için sadece sıradan bir aktör” Chan ise 2017’de kızının ilişkisini kastederek “Eğer bundan hoşlanıyorsa sorun yok” demişti. Ancak şimdiye kadar kızının evliliği ile ilgili bir yorum yapmadı.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.