DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlü mankenin fotoğrafına tepki yağdı

Ünlü mankenin fotoğrafına tepki yağdı
15.10.2018
242
A+
A-

Büyük beden mankeni olarak şöhrete kavuşan ABD’li manken Ashley Graham’ın sosyal paylaşım uygulaması Instagram’a yüklediği bir fotoğraf olay yarattı. Birçok ünlü markanın defilesinde ve kampanyasında yer alan 30 yaşındaki mankenin hayranları, “Bu kadar da zayıflık olmaz” diyerek tepki gösterdi.

Moda dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan ve büyük beden moda kavramına yeni bir soluk getiren Ashley Graham’ın Instagram’da paylaştığı fotoğraf ile   hayranları arasında tartışma başlattı ve büyük tepki çekti.


Graham’ın renkli elbisesiyle çektirdiği fotoğraf, “Çok kilo vermişsin” şeklinde mesajlar atılmasına sebep oldu.

Büyük beden ölçülerine sahip olduğu için toplumun geniş kesimi tarafından “beden olumlama”ya destek verdiği gerekçesiyle takdir gören 30 yaşındaki manken, renkli bir   elbise giydi ve bunu sosyal medyada paylaştı. 2010 yılındna beri Justin Ervin ile evli olan Graham’ın fotoğrafını gören sosyal medya kullanıcıları, genç mankenin resmen “eridiğini” söyleyerek tepki gösterdi. Elbisenin genç kadının vücudunu sardığını ve Graham’ın eski fotoğraflarına kıyasla çok kilo   verdiğini söyleyen takipçileri, “Sen kiloluyken güzeldin. Kilo verme”, “Elbiseyi çok sevdim ama daha fazla kilo verme”, “Senin olayın büyük beden olmandı. Kilo verirsen bir  anlamı kalmaz” ve, “Artık büyük beden değilsin. Demek ki büyük beden olmak çok da övünülecek bir şey değilmiş” dedi.


Graham, zayıflamak için bir süredir yoğun spor yapıyordu.

Fakat Graham’ı eleştirenler olduğu kadar da destekçiler de sosyal medyaya akın etti. Genç mankeni destekleyenler, “Harika görünüyorsun” ve “Senin bedenin istediğini yapabilirsin” gibi yorumlarda bulundu.(SÖZCÜ)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.