DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlü modacı Banu Noyan’a şok tehdit!

Ünlü modacı Banu Noyan’a şok tehdit!
12.03.2021
453
A+
A-

Banu Noyan’a Şok Sözler: Seni Öldüreceğim, Tüm Türkiye Konuşacak Banu Noyan’a ortağından şok tehdit mesajı geldi. Ünlü modacı Banu Noyan eski ortağına alacağını tahsil etmek için icra takibi başlatmıştı. İddiaya göre eski ortağı sosyal medyadan bir video paylaşarak modacı Banu Noyan’ı tehdit etti.

Ünlü modacı Banu Noyan’a “Seni öldüreceğim, Tüm Türkiye bu cinayeti konuşacak. Canını almaya geliyorum.” şeklinde bir tehditte bulundu. Doya Doya Moda adlı programda jüri üyeliği yapan Banu Noyan kendisine ait organizasyon şirketinde C.Ş ile iş anlaşması sağlayarak ortak olmuştu. İddiaya göre iş sonrası ödemesini alamayan Banu Noyan ortağı hakkında icra takibi başlattı. Bunun ardından ortak olan C.Ş sosyal medya hesabından bir video yayınladı.

İddiaya göre videoda “Seni öldüreceğim, Türkiye bu cinayeti konuşacak. Banu Noyan’ın nasıl pisipisine namussuzca öldüğünü konuşacak, canını almaya gidiyorum. Senin canını almazsam adam değilim adresini verene 10 bin lira vereceğim” dedi. Tehdit ve hakarete maruz kalan Noyan, C.Ş.’nin iş yerini basmasıyla şok yaşadı. Ünlü modacı neye uğradığını şaşırdı. Banu Noyan ise bu tehdidin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına giderek şikayette bulundu. C.Ş’nin ifadesi alındı.  C.Ş’nin İfadesinde alkollü olduğunu, maddi zarara uğradığı için Noyan’a kızgın olduğuna yer verdiği söylendi.

Video görüntüleri ile beraber Banu Noyan’ın ortağı C.Ş hakkında iddianame düzenlendi. Şüpheli C.Ş. Hakaret ve tehdit suçlarından altı yıla kadar hapis istemi ile hakim karşısına çıkacağı öğrenildi.

(kamumanset.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.