DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’dan korona itirafı

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’dan korona itirafı
17.03.2021
261
A+
A-

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, stil danışmanı eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile önceki akşam Sarıyer’de bir restoranda arkadaşlarıyla buluşup yemek yedi. Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan Tatlıtuğ çiftinden yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz aylarda geçirdiği zatürrenin aslında koronavirüs olduğunu açıkladı.

Sarıyer’de bir restoranda arkadaşlarıyla yemek yiyen Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti, mekan çıkışı muhabirlerle sohbet etti.

“ÇOK HEYECANLIYIM”

Özge Özprinçci ile başrol oynadığı ‘Bir Denizaltı Hikayesi’ dizisinin çekimlerinin devam ettiğini söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ, “Güzel bir proje geliyor. Ben çok heyecanlıyım. Yepyeni bir tür yapıyoruz ve bu çok heyecanlı olacak. Ben de daha önceden denemediğim için heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum. Ekibimiz çok iyi, oyuncu arkadaşlarım harikalar son derece mutluyum ve keyifliyim” dedi.

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği, dijital platformda yayınlanacak olan ‘Bir Denizaltı Hikayesi’ dizisinin çekimleri İzmir Foça’da devam ediyor. Dizi; denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan, özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman’ın hikayesini konu alıyor.

“İYİYDİ O DÖNEM”

Şehir hayatından uzak yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, Covid-19 salgını nedeniyle pandeminin ilk zamanlarında doğa ile iç içe vakit geçirdiklerini belirtti.

Tatlıtuğ, “Hayat güzel evlerde. insanlar nasıl evlerinin içerisinde bu kısıtlamalarda hayatlarını bir şekilde yeşillendirmeye çalışıyorsa biz de maksimum derecede kendimize alanlar sağlamaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz biz şehirden dışarıda yaşıyoruz. İyiydi o dönem doğa ile iç içe olmak en azından evden dışarı çıkabiliyor olmak iyiydi” dedi.

“KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞIM”

 Geçtiğimiz aylarda yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile gittiği hastanede yapılan test sonucu zatürre olduğu anlaşılan oyuncu, rahatsızlığından uzun bir zaman sonra yapılan test sonuçlarında korona salgınına yakalandığını söyledi.

Yakışıklı oyuncu, “Rahatsızlandım ve rahatsızlandıktan çok sonra teşhis koronavirüs ile zatürre. Şu anda birbirinden çok ayırt edilemediği için rahatsızlandıktan çok sonra farkına vardık ki ben önceden bunu geçirmişim. Ama bu bir zatürre olarak kayıtlara geçmişti. Ondan sonraki testler sonucunda bunun olduğunun fark ettik. Böyle geldi geçti” ifadelerini kullandı.

MIZIKA ÇALDIĞI ANLAR GÜNDEM OLMUŞTU

‘Bir Denizaltı Hikayesi’ dizisinin setinde karavanında mızıka çaldığı anları sosyal medya hesabında paylaşarak hayranları tarafından büyük beğeni toplayan Kıvanç Tatlıtuğ, “Başak ile ben ‘Braveheart’ı çok seviyoruz. En sevdiğimiz filmlerden biri. O yüzden çalmak istedim. Mızıka çalıyorum” diye konuştu.

Başak Dizer Tatlıtuğ ise konuyla ilgili, “Mızıka çok güzel. Şu aralar evde devamlı çalıyor. Değişik parçalar da çalıyor; benim için çok güzel oluyor” dedi.(acunn.com/ Milliyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.