DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Uraz Kaygılaroğlu, Kadir Doğulu ile dalga geçti

Uraz Kaygılaroğlu, Kadir Doğulu ile dalga geçti
06.01.2023
140
A+
A-

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, O Ses Türkiye yılbaşı programında eşi Neslihan Atagül’le ilgili anlattığı hikayesi çalıntı olduğu konuşulan Kadir Doğulu’yu ti’ye aldı.

Birlikte rol aldıkları ‘Fatih Harbiye’ dizisinin ardından 2016 yılında nikâh masasına oturan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, geçen günlerde O Ses Türkiye yılbaşı programında konuk olarak şarkı söyledi.

ANLATTIĞI HİKAYE İLE GÜNDEM OLDU

Doğulu, performanslarının ardından evlilikleri hakkında konuşurken yaşadıkları bir tartışmayı anlattı.

Doğulu’nun anlattığı hikaye şu şekilde: “Biz bir gün tartıştık, sanıyorlar ki biz hiç tartışmıyoruz. Biz o kadar büyük tartıştık ki ben vurdum kapıyı çıktım. İşlerimi halletim. Geldim eve, koltukta uyuyakalmış. Hayatta bırakmam onu koltukta. Kucaklarım götürürüm beraber yatacağımız yere. O gün yapmadım. Çünkü kızgındım. Yapmadım gittim yatak odasına yattım. Sabah oldu. O da kızgındı. Dedim ki ara mı versek. O da tamam verelim dedi. Birkaç saat geçti Tam dışarı çıkacağım boynumdan öptü. Konuştuk, dün gece eve geldiğini fark ettim dedi. Çok bekledim beni almanı. Ben de dedim çok bekledim aç mısın diye kalkıp bana sormanı. Bizim miladımız oldu. Konuşarak çok şey anlaşılabiliyor.”

Oyuncunun anlattığı bu küslük hikayesi yazar Adem Güneş’in daha önce  sosyal medyada paylaştığı hikayeye benzetildi.

“GEÇMİŞ ZAMAN İZMİR FUAR’DAYIZ…”

Sosyal medyada gündem olan çalıntı iddiasına Uraz Kaygılaroğlu’ndan da yorum gecikmedi. Twitter’dan Kadir Doğulu’nun anlattığına benzer bir hikayeyi ti’ye alarak paylaşan Kaygılaroğlu, paylaşımın ardından binlerce etkileşim aldı.

Kaygılaroğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Geçmiş zaman İzmir Fuar’dayız. Hava müthiş, güneş tepede. Eğlenceler, şarkılar, şovlar. Bir baktım köşede biri canı sıkkın oturuyor. ‘Abi dedim hayırdır?’. ‘Boşver’ dedi. ‘Gel sıkma canını konuşalım’ dedim. ‘Yok’ diyor ama gözyaşları sicim gibi. ‘Bak gel böyle olmaz’ dedim. ‘Şurada bir palyaço var herkesi güldürüyor, seni ona götüreyim’ dedim. Hafifçe doğruldu boynuma bir öpücük bıraktı ve ne dese beğenirsin, ‘O palyaço benim…’

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.