DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Victoria Beckham’ın 10’uncu yıla özel yaptığı çekimler dalga konusu oldu

Victoria Beckham’ın 10’uncu yıla özel yaptığı çekimler dalga konusu oldu
11.09.2018
228
A+
A-

Geçtiğimiz hafta mesleğindeki 10’uncu yılı kutlamak için bir moda dergisine ailesiyle özel pozlar veren Victoria Beckham, bugün yaptığı paylaşımlarla dalga konusu oldu…

Victoria Beckham, bu yıl moda dünyasına girişinin 10’uncu yılını kutluyor. Moda tasarımcısı olduğu günden bu yana yaptığı koleksiyonlarla beğeni toplayan Beckham, 10’uncu yıla özel çeşitli çalışmalar da yapıyor.

Geçtiğimiz hafta bir moda dergisine ailesi ile birlikte poz veren ve derginin kapağını süsleyen Beckham, şimdi de özel bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Juergen Teller’e, Victoria Beckham yazılı çantalarla ilginç pozlar veren Beckham, bu karelerle bir anda dalga konusu oldu.

Sanki bu kareleri vermeye mecburmuş gibi bir algı oluşturan Beckham için pek çok benzetmede yapıldı. Ama en çok ‘Bunu sana zorla mı yaptırdılar’ benzeri yorumlar geldi.

Aslında Victoria Beckham’ın bu kareleri paylaşmasının nedeni geçen 10 yılın hikayesini anlatabilmek ve 10’uncu yıla özel olarak hazırladığı ve sınırlı sayıda satışa çıkan, 115 Euro yani 860 TL değerindeki tişörtlerini tanıtmaktı. Ne var ki verdiği pozlarla konu çok başka yerlere gitti…(Sözcü/Hale Ceylan Barlas)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.