DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Will Smith’in başı sosyal medyayla dertte

Will Smith’in başı sosyal medyayla dertte
09.04.2022
102
A+
A-

Oscar Ödül Töreni’nde bir skandala imza atan Will Smith, olayın yaşandığı geceden beri tüm magazin basınının ve sosyal medya kullanıcılarının yakın markajında. Sosyal medyada şimdi de bir yandan Will Smith’in 2019’daki bir videosunu, bir yandan da evliyken ilişki yaşayan Jada Pinket Smith’in eski sevgilisinin açıklamalarını konuşuluyor.

Oscar Ödül Töreni’nde herkesin gözü önünde sahneye çıkıp Chris Rock’a tokat atarak bir skandala imza atan Will Smith, Akademi’nin kendisiyle ilgili kararını beklerken bir yandan da kendisi ve eşi Jada Pinkett Smith hakkında çıkan yeni iddialarla uğraşıyor.

Son olarak Smith ikilisinin 2019 yılına ait bir videosu yeniden sosyal medyada popüler oldu. Videoda Will Smith, Jada’yı nüfuz için kendisini kullanmaması konusunda uyarırken ve son derece rahatsız bir şekilde görülüyor.

Başlangıçta Jada Pinkett Smith tarafından Instagram Live’da çekilen 49 saniyelik klip, Smith’in geçen ay Oscar’larda komedyen Chris Rock’a saldırmasının ardından Reddit’te yeniden yayınlanınca binlerce kez izlendi.

50 yaşındaki Pinkett Smith, sohbet programı “Red Table Talk”u tanıtmak için yaptığı videoda eşi Will Smith’i çekiyor ve oyuncudan “Bana sormadan beni filme almaya başlama” uyarısı alıyor. Ancak Pinkett Smith, eşinin uyarılarına kulak asmayarak videoyu tamamlıyor.

SOZCU.COM.TR


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.