DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yargı dizisine sürpriz oyuncu!

Yargı dizisine sürpriz oyuncu!
09.02.2022
270
A+
A-

Yargı dizisinde izleyenleri tekrardan şaşırtacak transfer daha yapıldı. Aydınlatılmayı bekleyen konularıyla izleyenlerin merak duygusunu daima canlı tutan Yargı dizisine ekranların başarılı oyuncusu Şükran Ovalı eklenecek.

En son Menajerimi Ara projesinde konuk oyuncu olarak kameralar karşısına geçtikten sonra Şeref Bey isimli internet dizisinde başarılı bir performans sergileyen Şükran Ovalı’dan müjdeli haber geldi. Çekimleri Onur Ünlü’nün yönetmenliği eşliğinde yapılan, Acun Ilıcalı’nın Exxen platformunda yer alan komedi temalı dizi projesi Şeref Bey’le adından söz ettiren Şükran Ovalı bu sefer de Yargı dizisiyle el sıkıştı.

Özlem Çadırcı ve Yusuf Reha Alp ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı, 1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına iddialı bir başlangıç yapan Şeref Bey’le hayran kitlesini genişleten Şükran Ovalı, Yargı’yla bomba gibi dönüş yapıyor. Menajerimi Ara dizisinde rol aldıktan sonra televizyon ekranlarında herhangi bir projede görünmeyen ve hayranları tarafından son zamanlarda hangi projede boy göstereceği merak içerisinde beklenen Şükran Ovalı’nın Yargı dizisine transferi coşkuyla karşılandı.

Sürprizlerle dolu gelişmeleriyle seyircisinin her hafta dikkatini üzerine çekmeyi başaran ve akıllarda soru işareti bıraktıran sahneleriyle gizemini korumaya devam eden Yargı’nın sürpriz transferi Şükran Ovalı’nın ”Derya” karakterini üstleneceğinin bilgisine ulaşıldı.

(haber7.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.