DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yavuz Bingöl hastaneye kaldırıldı!

Yavuz Bingöl hastaneye kaldırıldı!
27.02.2018
244
A+
A-

Safra kesesi iltihaplanan türkücü Yavuz Bingöl, Şişli Etfal Hastanesi acil çıkışında görğntülendi.

Acil kapısından çıkarken objektiflere takılan Yavuz Bingöl, “Taburcu olmadım henüz. Doktor bir şeyler yememe müsaade verdi. Bir şeyler atıştırıp tekrar geri geleceğim” dedi.

Sözcü’nün haberine göre; ünlü türkücü, “Dün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum gününe katılmıştınız. Ne zaman rahatsızlandınız?” sorusuna, “Evime geçtikten sonra ağrım ve sancım oldu. Mide yanması diye bana çeyrek serum verdiler ve taburcu ettiler. Sabahında ise yine ağrılarım oldu ve acil olarak Şişli Etfal’e geldim.Yapılan tetkikler sonucu safra kesemin iltihaplandığı ortaya çıktı.Önce operasyonla almak istenildi ama daha sonra gerek olmadığı ve yılda bir kez rutin kontrole gelmemin yeterli olacağı söylendi” cevabını verdi..


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.