DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yeşim Salkım’ın ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ isyanı!

Yeşim Salkım’ın ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ isyanı!
30.07.2019
253
A+
A-

Şarkıcı ve sunucu Yeşim Salkım, ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ dediği için vergi dairelerinin hakkında denetleme başlattığını duyurdu.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim döneminde ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ dediği için vergi daireleri tarafından denetlendiğini belirtti.

Salkım, sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaştığı bir video ile çağrıda bulunarak aralarında Hülya Koçyiğit, Orhan Gencebay ve Alişan gibi sanatçıların isimlerini vererek aynı denetlemenin herkese yapılması gerektiğini vurguladı.

​”Altını doldurun lütfen size bırakıyorum ben unutuyorum da bazen” yorumuyla paylaştığı videolu mesajında Salkım, şu ifadeleri kullandı:

“Şu bütün yemeklere, iftarlara katılan sanatçıların, büyük büyük isimlerin de vergilerini araştırın da adil olsun. Ben onların listesini yayınlayayım Twitter’dan onları da araştırmaya aldınız mı bakalım. Çok çabuk unuttu bu ülke. Onları da araştırın olur mu!”

Salkım, “Her şey çok güzel olacak dedik diye vergi daireleri başladı denetlemeye. Bizim alnımız anamızdan emdiğimiz süt kadar helal siz peşkeş çektiğiniz sanatçı olmayan ama başımıza sanatçı diye 15 senedir diktiğiniz yapımcıları kanal sahiplerini araştırın önce ne zavallısınız yahu” ifadelerini kullandı.

(medyaradar.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.